D r e a m  T e a m

André

Ik ben André de Jong.

Ik ben sinds 2000 bezig met yoga. Eerst met Ashtanga, daarna Power Yoga, Yogaflow, Hatha, Hot Yoga en Yin Yoga. Vorig jaar oktober heb ik een workshop gevolgd tot Aerial Yoga docent. Ik ben van oorsprong danser en dat is wat je terugziet in mijn yogalessen.

Mijn lessen zijn dynamisch, energetisch, humoristisch en met aandacht voor iedereen. Adem, flow, uitlijning en plezier hebben zijn mijn belangrijkste motivaties in mijn les. Ik wil mensen graag het gevoel geven dat yoga goed en leuk is om te doen.

 

Yoga is voor mij, iedere les weer, het gevoel van rust en in balans zijn. Dat geef ik ook graag mee aan de mensen in mijn les. Ik hoop dat de mensen die bij mij een les hebben gedaan naar huis gaan met het gevoel dat ze iets hebben ervaren of geleerd. Op het fysieke, geestelijke, emotionele en/of energetisch gebied. En dat ze plezier hebben gehad en rust hebben gekregen. Heerlijk ontspannen, tevreden en voldaan.

Anne-Marie

Op 1 maart 1974 ben ik op de wereld gekomen met de naam Anne-Marie van der Steen. Geboren en getogen in Boxtel en daar woon ik nog steeds. Samen met Luc, onze twee dochters, 2 katten en 2 honden. Ruim 9 jaar geleden heb ik de eerste stap gezet op het yoga pad. Zwanger van onze 2e dochter ben ik zwangerschapsyoga gaan doen. Simpelweg omdat de zwangerschapsgym me niet zo goed was bevallen ;-) Deze 1e kennismaking maakte me nieuwsgierig en na de zwangerschap ben ik begonnen met Hatha Yoga.
 

2 jaar geleden ben ik bij Yoga Point de docentenopleiding gaan volgen en met trots mag ik mezelf nu RYT 200+ yogadocent noemen. Daarvoor heb ik de opleiding Kinderyoga gedaan. Verder heb ik diverse verdiepingscursussen gevolgd, waaronder zwangerschapsyoga, yin yoga, Slim & Shape Yoga en Flow Yoga. In september begin ik aan de verdiepings opleiding ook bij Yoga Point zodat ik hierna RYT 500+ yogadocent mag noemen.

Inmiddels geef ik met heel veel plezier en passie al bijna 4 jaar les in deze prachtige studio in Oisterwijk. Zie vaak tijdens de lessen mooie dingen gebeuren bij yogi’s die op dat moment op de mat staan. Vertrouwen en veiligheid vind ik belangrijk tijdens de lessen. Je moet niks van mij. Waar het voor mij om gaat bij yoga is dat je je bewust wordt van wat je wel kan. Dat je je eigen grenzen leert kennen en durft te bewaken. Beide voeten op de grond en stevig staan. Alles wat ik tot nu toe heb geleerd en ervaren komt terug in de lessen die ik geef. Genoeg nu over mezelf, graag maak ik ook kennis met jou! Ik zie je graag terug in een van de lessen of bij een workshop.
Wees van harte welkom in onze mooie studio in Oisterwijk.

Antonio

Antonio is een gepassioneerde onderzoeker van spirituele verbindingen tussen geest en lichaam, de elegante subtiliteiten van het lichaam, evenals de grote structuren van onze botten en spieren.

Hij is gefascineerd en geïnspireerd door de vele verschillende manieren waarop we ons zelfbewustzijn en onze spirituele ontwikkeling kunnen vergroten. In zijn lessen begeleidt Antonio zijn studenten bij het herenigen van het lichaam en de geest en helpt hen met het herstellen van een harmonieuze en dynamische stroom van energie.
 

Antonio begon zijn reis naar yoga in 2002. Hij heeft ook Abhyanga, Marma Ayurvedische massage en vechtsporten bestudeerd. Hij studeert momenteel Hatha Yoga bij Shandor Remete, die sinds hun ontmoeting een grote invloed op zijn leerwijze heeft gehad.

Diona

Tijdens mijn reizen over de wereld maak ik contact met zeer inspirerende (yoga) leraren.

Ik heb yogalessen en -cursussen over de wereld gevolgd en gegeven en neem nog steeds elke mogelijkheid om te leren waar ik ook ben. 

 

Al mijn ‘prestaties’ kunnen op papier worden gezet, maar het echte delen telt. Dus geen prestatiegerichte cv, want in mijn optiek is een goede leraar een beoefenaar die verder gaat dan de gecreëerde standaard. Ik vind het belangrijk om de kennis die ik heb te delen op een manier die werkt voor elk unieke ziel. 

 

Ik heb mezelf gewijd aan de yogaleer en het delen van de ‘yogic way of life’. Dat betekent de groei van mijn spirituele zelf en meer bewustwording van mijn eigen aard. Op de mat, en van de mat af. Dit deel ik maar al te graag overal waar ik ben. De toekomst bestaat niet, dus ik vertrouw op wat er zal gebeuren. Als je verbonden blijft, maak je altijd de juiste keuze.

 

Of het nou lesgeven, schrijven, verbinden of creëren is; delen zal altijd mijn stimulans zijn.

Letícia

Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië, woon nu 11 jaar in Nederland met mijn twee kinderen,

dochter [14j r] & zoon [10 jr] in Tilburg. In Brazilië ben ik opgeleid als journalist en toen ik naar Nederland verhuisd heb ik een koks opleiding afgerond. Einde 2018 heb ik de yoga opleiding afgerond en geef sinds januari intensief yogales. De yoga opleiding ben ik gaan volgen om mezelf door het rouwproces te helpen na het overlijden van mijn vader. Ik was even de weg kwijt en vond het moeilijk om voldoening te vinden in het dagelijks leven, tenminste, zoals het er toen uit zag. Het voelde alsof ik mezelf door het leven heen sleepte. De weg die ik zou volgen was voor mij nog onduidelijk toen ik de opleiding begon. Ik ben altijd iemand geweest die druk bezig was met verschillende projecten en activiteiten tegelijkertijd. De yoga heeft mij geholpen om prioriteiten te stellen. Mijn levensstijl is erdoor veranderd en het heeft zelfs mijn werk als kok, positief, beïnvloedt.
 

Tijdens de opleiding vielen de puzzel stukjes bij elkaar. Ik ben mijzelf gaan accepteren zoals ik ben en door de angst voor de dood te overwinnen heb ik rust in het leven gevonden. Door mijzelf beter te begrijpen, voel ik dat ik weer authentiek in het leven sta. Ik ben hierdoor geïnspireerd om mijn yoga ervaring met jullie delen.
Tot in les!

Lalita

Hola, ik ben, Lalita en 48 jaar geleden geboren in Maracaibo, Venezuela, maar de liefde bracht me naar Nederland en woon nu 4 jaar in Tilburg, samen met mijn man René. In 2006 ben ik begonnen met Hot Yoga en ik moet bekennen dat ik het met een dubbel gevoel deed, ik twijfelde aan de voordelen van yoga, maar dat ongeloof veranderde al snel in passie. Het begin was vooral moeilijk omdat ik me onmiddellijk bewust werd van de stijfheid in mijn lichaam, het resultaat van jarenlange fysieke inactiviteit en de gebeurtenissen in het leven. Sterke sensaties overvielen me in alle klassen, maar de emotionele voordelen hadden de overhand en ik was al snel verslaafd, een verleiding die in de loop van de jaren niet is gestopt met groeien en die me er al snel toe bracht om mezelf te onderwijzen.
 

Daarna heb ik meerdere opleiding gevolgd, waaronder de Lotus Palm Thai Yoga Massage Practicant, Sivananda yoga instructeur, Pre-postnataal yoga instructeur en Shantala Indiase kindermassage, Iyengar yoga, Voetmassage, Thaise Acupressuur, Traditionele Thaise Massagetherapeut en Yin yoga docent. 

Deze 14 jaar stage en 11 jaar (bij)scholing hebben me drie dingen geleerd: elke les die ik geef is er een waar ik ook van leer, elke student is een leraar, en dat we op deze yoga-reis allemaal nog studenten zijn.

Margareth

Leven is balanceren. Altijd de manier zoeken waarop je zowel geestelijk als lichamelijk zoveel mogelijk in balans bent. Yoga kan daarbij helpen. Yoga maakt ruimte. Ruimte om Qi  (= levensenergie)  vrij  te laten stromen. En alles bestaat uit energie. Ook gedachten en gevoelens zijn energie. Dus met yoga werk je niet alleen aan een flexibel en sterk lichaam, maar ook aan een flexibele en sterke geest. Yoga is mindfullness, want wanneer je bezig bent met asana’s  (houdingen) of met pranayama (ademhaling), ben je in het nu. Je leeft in het moment. En eigenlijk is dát moment, het nú, het enige wat telt.

Dit zijn voor mij de belangrijkste redenen om yoga te beoefenen. En gewoon, omdat ik het lekker vind. Ik voel me vaak als een kind in de speeltuin wanneer ik weer eens een gekke houding probeer. Balancerend op mij armen en dan gaat het mis. Val ik met mijn snufferd op de vloer. En dan moet ik om mezelf lachen. Dat is ook yoga. Niet het doel, maar de weg ernaar toe. En daar gaat het om bij yoga. Je zal mij meestal op woensdagavond in de Hot yogalessen tegen komen bij Studio Namasté. Leuk om jou daar te mogen verwelkomen!!

Marleen

Ik ben Marleen, geboren in 1985 en sinds 2016 woonachtig in Oisterwijk. Nadat ik de dansacademie in Amsterdam afrondde, heb ik de afgelopen jaren gewerkt als musicalartiest in met name Nederland en Duitsland. Na producties als Hairspray, Cats, Jersey Boys en West Side Story beschouw ik het als hoogtepunt dat ik meerdere keren de hoofdrol mocht spelen in de musical Chicago in Berlijn en München. Afgelopen seizoen toerde ik door Nederland met De Sprookjessprokkelaar, een productie van de Efteling. Op het podium staan is nog steeds een grote passie van mij, maar na vele jaren meegedraaid te hebben ken ik ook de minder leuke kanten van dit vak en merkte ik dat ik klaar was om mezelf te ontwikkelen op een ander gebied. Maar hoe? Dat bleef heel lang een grote vraag. Tijdens mijn zoektocht heb ik een holistische massage-opleiding voltooid. Ontzettend interessant, dat wel, maar ik miste toch de fysieke inspanning heel erg. 

En toen kwam ik in aanraking met yoga! Dit was voor mij het ontbrekende puzzelstukje dat het fysieke en mentale aspect verbond. Wat het mij vooral heeft gebracht is de bewustwording van mijn grenzen, zowel fysiek als mentaal. En dat dat ook weer elke dag anders is! Afgelopen jaar ben ik er door een zwangerschap even tussenuit geweest. Tijdens mijn zwangerschap heb ik de specialisatie zwangerschapsyoga gevolgd. Ook ontzettend makkelijk natuurlijk dat ik meteen alles op mezelf kon uitproberen. Inmiddels ben ik bevallen van een zoontje en hoop ik jullie snel weer te mogen ontmoeten in Studio Namasté!