P a r t n e r s

Yosie is opgestart met als doel om je goed te laten voelen, door een gevoel van tevredenheid en harmonie te creëren. Ze vinden het belangrijk dat hoe druk het ook is, je een moment vindt voor jezelf.

 

Met hun producten wil Yosie bewustzijn creëren om te zorgen voor jezelf, zodat je ook voor anderen kan zorgen. Hun kaarsen brengen ontspanning.

Of het nu gaat om een cadeau voor een vriend(in), een verrassing voor het gezin of een welverdiende traktatie voor jezelf;

een Yosie kaars doet iedereen goed.
 

Alle kaarsen worden handgemaakt met veel aandacht en liefde. Er is veel moeite gestoken in het selecteren van de juiste geuren om te zorgen voor een optimale (geur)beleving. Van het begin van de productie tot het inpakken en verzenden, alles gebeurt met veel zorg en detail.

Yosie vindt het belangrijk om biologisch en duurzaam te zijn. Hun kaarsen zijn milieuvriendelijk en met de hand gegoten.


De naam Yosie is geboren uit onze liefde voor de energie en inspiratie die zij uit de natuur halen. Yosemite National Park, was een grote inspiratiebron vanaf het moment dat zij er voor het eerst waren. Het uiterlijk van de mooie kaarsen is geïnspireerd op een wens om een stijlvol en praktisch product te ontwikkelen. Praktisch omdat de kaars afsluitbaar is en daardoor makkelijk vrij te houden van stof en vuil. Stijlvol door de prachtige gouden kleur, een naadloos design en een sfeervol houten lont, dit geeft een luxe uitstraling.

Ze zijn een klein maar groeiend bedrijf en hopen dat je net zo verliefd wordt op hun producten als wij.

Via de Studio Namaste  webshop kan jij het hele assortiment kaarsen bestellen.

Meer weten over Yosie? neem een kijkje op hun website.

Tijdens de reizen die ze heeft gemaakt door Azië, Australië en Nieuw Zeeland is ze steeds meer professioneel gaan fotograferen en is dit haar grootste hobby geworden. Nu is het tijd geworden om van haar hobby haar werk te maken en haar fotografie talent te gaan gebruiken in Nederland en ver daarbuiten.

Mensen fotograferen vind ze het mooiste wat er is. Hun emoties of gevoel vastleggen in een enkele klik blijft altijd bijzonder. Daarom vind ze connectie met de persoon die zij gaat fotograferen enorm belangrijk, zodat hun gevoel of verhaal zichtbaar gaat worden in de foto.

Ze fotografeert met passie en humor waardoor mensen zich meteen vertrouwd voelen voor haar lens. Joyce geef goede en duidelijke aanwijzingen en werkt graag met natuurlijke elementen en licht. Jezelf zijn voor mijn lens staat bij mij centraal, zegt ze.

Naast diverse (lifestyle) fotoshoots fotografeert Joyce ook graag bruiloften en zwangere vrouwen/koppels. Ik vind het een uitdaging juist deze momenten te ‘vangen’ om zo júllie emotie voor altijd vast te leggen in een fotoherinnering. Ik word er vrolijk van, kan mijn creativiteit kwijt en probeer zoveel mogelijk een verhaal te vertellen met mijn foto’s.

Zoek je een creatieve fotograaf die jou laat zien wie je werkelijk bent dan ben je bij haar aan het juiste adres. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Joyce? Stuur haar een mailtje!


Bekijk Joyce werk op haar instagram!

Joyce klein.jpeg

Studio Namaste heeft een samenwerking met fotografe Joyce Cuunders, ze is 26 jaar en een gezellige, reislustige, Brabantse meid die al heel wat van de wereld heeft gezien. 

Al op jonge leeftijd ging ze met haar kleine camera op zoek naar leuke fotomomentjes. Ze maakte vooral leuke kiekjes van dieren, mensen en de natuur.

De mensen die ze fotografeert omschrijven Joyce als: spontaan, gezellig, creatief, geduldig en gedreven.