P a r t n e r s

Studio Namaste heeft een samenwerking met fotografe Joyce Cuunders, ze is 26 jaar en een gezellige, reislustige, Brabantse meid die al heel wat van de wereld heeft gezien. 

Al op jonge leeftijd ging ze met haar kleine camera op zoek naar leuke fotomomentjes. Ze maakte vooral leuke kiekjes van dieren, mensen en de natuur.

De mensen die ze fotografeert omschrijven Joyce als: spontaan, gezellig, creatief, geduldig en gedreven.

leut2.jpg

Studio Namaste heeft een samenwerking met Koffiebar LEUT, waarin zij alle lekker hapjes tijdens onze workshops verzorgen.

 

Koffiebar LEUT, al bijna 3 jaar gevestigd in de Stationsstraat en inmiddels uitgeroepen tot ‘Koffiezaak van het Jaar in de Gemeente Oisterwijk!’.

Een koffiezaakje maar ook winkel waarin geleefd mag worden als een tweede huiskamer. Een geliefde plek om te komen genieten, ontspannen, onthaasten en ontmoeten onder genot van een heerlijke kop koffie, een relaxt ontbijtje of lunch! Je kunt bij ons terecht voor een goede bak koffie met huisgemaakte taartjes, lekkere smoothies, gezonde yoghurtbowls, heerlijke broodjes en tosti’s.

Ben je op zoek naar een fijne plek om te sturen of werken? Ook daar staat onze deur voor open! Plug je laptop in, er is wifi en er zijn voldoende stopcontacten! Wil je juist even ontglippen aan de dagelijkse rush? Kom dan lekker tot rust met een krantje of tijdschrift!

 

meer info over Koffiebar LEUT, klik hier!

Tijdens de reizen die ze heeft gemaakt door Azië, Australië en Nieuw Zeeland is ze steeds meer professioneel gaan fotograferen en is dit haar grootste hobby geworden. Nu is het tijd geworden om van haar hobby haar werk te maken en haar fotografie talent te gaan gebruiken in Nederland en ver daarbuiten.

Mensen fotograferen vind ze het mooiste wat er is. Hun emoties of gevoel vastleggen in een enkele klik blijft altijd bijzonder. Daarom vind ze connectie met de persoon die zij gaat fotograferen enorm belangrijk, zodat hun gevoel of verhaal zichtbaar gaat worden in de foto.

Ze fotografeert met passie en humor waardoor mensen zich meteen vertrouwd voelen voor haar lens. Joyce geef goede en duidelijke aanwijzingen en werkt graag met natuurlijke elementen en licht. Jezelf zijn voor mijn lens staat bij mij centraal, zegt ze.

Naast diverse (lifestyle) fotoshoots fotografeert Joyce ook graag bruiloften en zwangere vrouwen/koppels. Ik vind het een uitdaging juist deze momenten te ‘vangen’ om zo júllie emotie voor altijd vast te leggen in een fotoherinnering. Ik word er vrolijk van, kan mijn creativiteit kwijt en probeer zoveel mogelijk een verhaal te vertellen met mijn foto’s.

Zoek je een creatieve fotograaf die jou laat zien wie je werkelijk bent dan ben je bij haar aan het juiste adres. Heb je een vraag of wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Joyce? Stuur haar een mailtje!


Bekijk Joyce werk op haar instagram!

Studio Namaste
Tuinweg 24
5061 HM Oisterwijk

+31 [0]6 538 70 803 | info@studionamaste.nl
KvK 70111693 | btw-id NL002410352B82

Schermafbeelding 2020-05-14 om 17.33.06.

© 2017 Studio Namaste | yoga & clean living