top of page

1-daagse YOGA RETRAITE - ZELFverbinding

Bijgewerkt op: 20 jul. 2021


Wil jij meer in verbinding zijn met jezelf? Hoe zou het voor jou zijn om meer pure vreugde, levensgeluk, gevoel voor eigen waarden, onvoorwaardelijke liefde, eerlijkheid, sterke intuïtie & een stralende jij, meer tot hun recht te laten komen?


De 7 poorten naar Zelf-verbinding of transformatie is een dag waarin wij jou graag willen ondersteunen om thuis te komen bij jezelf.


De 7 poorten in ons lichaam zijn de energiecentra die ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn beïnvloeden. Elke poort is een verbinding in het lichaam. Door te werken aan/met de 7 poorten [ook chakra’s genoemd] laten wij de energie weer stromen.


In onze huidige tijd van leven zijn de poorten van veel mensen geblokkeerd, overactief of inactief. Dit kan leiden tot verwarring, spanning, onrust, stress, depressie, vermoeidheid en een algeheel gevoel van disbalans.


Op deze retraite dag met behulp van meditaties, yoga en de natuur nemen wij jou graag mee op een reis door alle poorten, nodigen wij jou uit om meer bij jezelf. Balans, verbinding, ontspanning en een fijn herboren gevoel is de focus van de dag.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:


09:30 ontvangst thee & zoetjes

10:15 Openingscircle

11:00 Geleide meditatie

11:30 Yoga

12:30 Heerlijke vega lunch & boswandeling

13:30 Restorative yoga

15:00 Thee & wat lekkers

15:15 Mini-workshop creatie

16:15 Closing circle


Datum

20 september 2021


Tijd

09:30-16:30 uur


Locatie

AVANI retreat, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt


Investering Early Bird ticket €125,00 [geldig t/m 31 juli 2021]

Normaal ticket €150,00 [ geldig t/m 31 augustus 2021]


Inclusief yoga materialen, onbeperkt thee/water, heerlijke lunch & wat lekkers voor tussendoor. [boek je ticket hier]


Wie zijn wij?


DEDY TOOTEN

Dedy is een yogadocente & mindfulnesscoach, met jaren ervaring en vele opleidingen/bijscholingen. Haar zachtaardig en open houding zorgt ervoor dat jij met compassie en aandacht dichter bij jezelf kunt komen.

Dedy is eigenaresse van YogabyDedy. Meer info over Dedy vindt jij hier.
NATASCHA WOLFS-WEINERT


Natascha is eigenaresse van Studio Namaste, yogadocente en Yoga Therapeut i.o. Yoga gaat uit van de verbinding met jezelf en leert je erkennen waar jij je eigen grenzen ver voorbij bent gegaan. Haar nadruk ligt in het inbrengen van zelf-compassie en zelf-zorg in alles wat jij doet. Meer info over Natascha vindt jij hier.Wij werken vaker samen, waardoor wij elkaar heel mooi kunnen aanvullen met onze kennis en kijk op yoga. Wij zien het hele persoon voor ons, niet alleen de klacht of zorgvraag. Terug keren naar een gevoel van gelukkig, zonder oordeel over jezelf en anderen, dat vinden wij het allerbelangrijkst.

Wij kijken er enorm naar uit om jou hierin te mogen begeleiden.

veel liefs,

Namaste


Dedy & Natascha

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page