top of page

Lifeforce Energy Awakening Process

Bijgewerkt op: 29 apr. 2023

The path of surrender Lifeforce Energy Awakening Process (vaak Kundalini Awakening genoemd) is een energetisch transmissieproces, waarbij de levensenergie wordt geactiveerd. Kundalini betekent ‘de opgerolde kracht’ en verwijst het naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het etherisch of energetische lichaam. Het is een transmissie van levenskrachtenergie die we allemaal in ons hebben. Het sluimert echter vaak in ons; veel mensen tappen er maar heel beperkt een klein deel van af. Eenmaal ontwaakt, maakt dit een diepe genezing en transformatie mogelijk.


De transmissie pelt langzaam verschillende lagen van onze conditioneringen af, waardoor we langzaam tot de kern van onszelf kunnen komen. Het leven vanuit jouw authentieke zelf. Het is de energie van onze zelfexpressie en creativiteit. Hoe meer levenskrachtenergie er door ons heen mag stromen, des te minder weerstand er is, en hoe meer tevredenheid we ervaren met wat er aanwezig is in het moment. Het is uiteindelijk de brug die de dualiteit ontstijgt.


Tijdens de transmissie werkt Zinzi als een katalysator die de levenskracht oproept, waardoor het door je lichaam mag stromen. Zinzi kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten van het lichaam. Het proces is een samenspel dat bestaat uit vibratie en trillingen van energie, muziek en hersengolven. Verschillende verschijnselen kunnen voorkomen tijdens een transmissie. Van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen zoals bijvoorbeeld huilen of lachen, maar ook het zien van beelden of visioenen en gevoelens van pure gelukzaligheid. Bij voortdurende blootstelling aan de energie, vindt een diep herstructureringsproces plaats in de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

Deze herstructurering maakt een diep transformatieproces mogelijk.


Wat de levenskrachtenergie je kan brengen:

  • mentale helderheid, gevoelens van diepe onwankelbare kalmte

  • bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam

  • emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen

  • het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen

  • meer zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit

  • meer contact met je intuïtie, verbeterde creativiteit en productiviteit

  • de ervaring van non-duaal bewustzijn, diepgaande gevoelens van eenheid met jezelf en omgeving

  • toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie, staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer. Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies in de buurt om de meest gunstige ervaring te hebben.Binnenkort staat Zinzi bij Studio Namaste op onze workshop rooster met een aantal sessies.

Houdt onze workshops pagina in de gaten en schrijf je gauw in wanneer de workshops definitief worden ingepland, er zijn namelijk een beperkte aantal plekken per sessie.Wil jij meer informatie, volg Zinzi op instagram: https://www.instagram.com/zinzidebrouwer/

Via deze weg is zij ook via DM te bereiken.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page