top of page

Meditatie: leer mediteren bij Studio Namasté.

Bij Studio Namasté komt een Meditatieles op de rooster. In deze blogpost leggen we uit wat je mag verwachten wanneer je bij onze yogastudio de Meditatieles komt volgen.


Wat is Mediatie?

Meditatie als geschenk aan jezelf.

In het dagelijkse leven zijn velen van ons vooral gericht op de buitenwereld en proberen wij daar het geluk te vinden. Wij worden daarbij steeds meer overspoeld met externe prikkels waardoor de ‘mind’ steeds overloopt van gedachten en emoties. Mentale, emotionele, fysieke en/of zelfs energetische klachten komen naar boven. Het voelt dan vaak alsof de vrijheid, geluk en rust in het leven als steeds meer ongrijpbaar wordt ervaren.

Meditatie kan je helpen om jezelf weer in balans te brengen. Het is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen door het te oefenen. Meditatie is niet iets dat je met je verstand begrijpt en kan een lange weg zijn. Het pad dat jij daarmee bewandelt gaat voorbij je lichaam en geest. Het is een pad waar je veel over jezelf kunt leren, een spiritueel pad naar je ware zelf.

Wat ga leer jij tijdens een Meditatieles?

De meditatielessen zijn gericht op het verkrijgen van inzicht in de werking van de ‘mind’. Samen doen wij voorbereidende oefeningen voor het lichaam en de ademhaling, wij leren wat het meditatieproces inhoudt waardoor je in een meditatieve staat kunt komen.

Het klinkt wellicht erg lastig, maar zoals in een fysieke yogales, geldt oefening baat kunst.


Wil jij graag leren mediteren, of het opnieuw introduceren in je routine? Wil je een gevoel van vrijheid, geluk en rust kunnen ervaren? Opnieuw energie, balans, helderheid en overzicht ervaren? Antwoord jij JA op een of meer van deze vragen? Dan is deze Meditatie les iets voor jou.


Wie geeft de Meditatieles bij Studio Namasté?

De Meditatielessen worden in onze studio meestal gegeven door Arne. Wil je meer weten over deze yogadocent? Klik dan hier voor de blogpost waarin we ons team voorstellen.


Interesse in deze les? Bekijk dan onze abonnementen en tarieven door hier te klikken. Eerst wat informatie over de andere lessen lezen? Klik dan hier.


Ervaring met yoga en/of meditatie is niet nodig om deel te nemen aan de lessen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page