top of page

Ontmoet onze samenwerkingspartner Joyce, van Houdoee.nl

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingspartner Joyce, fotograaf bij Houdoee.nl


Wij werken al sinds enige tijd samen met Joyce. Zij fotografeert vrije vogels en vrijheidsondernemers. Dat doet ze in Nederland, maar ook al reizende over heel de wereld. Joyce staat als fotograaf bekend onder de heerlijke Brabantse naam ‘Houdoee’ en je vindt haar website hier.


Joyce is een vrije ziel. Ze houdt van reizen en verbinden met mensen. Ze laat zich inspireren door de ogen en de lach van de mensen die ze op de foto zet. De vrolijke oranje kleuren komen terug in haar logo, haar website en haar Instagram account. Waar ze veel van haar reisportretten en andere fotoshoots deelt.


Wanneer wij nieuwe foto’s nodig hebben voor op onze website of social media, dan roepen wij de hulp in van Joyce. Haar lach en positieve energie brengen licht mee en daar houden wij van. Haar vrije karakter en werk staan mooi beschreven op haar website:


“De grootste uitdaging van fotograferen? Iets vastleggen wat eigenlijk niet vast te leggen is: Vrijheid. Ik vind het prachtig.”


Zoek je een fotograaf die jou helemaal als je vrije zelf op de foto kan zetten? Of dat nou in je werk, op je reis of samen met anderen is: Joyce is degene die je zoekt. Stuur haar gerust een mail: info@houdoee.nl of bekijk haar website of Instagram eens.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page