top of page

Ontmoet onze samenwerkingspartner Kyara, van Kyaraschrijft.nl

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingspartner Kyara, van Kyaraschrijft.nl


Kyara is onze woordkunstenaar. Degene die wat we voelen en bedoelen in woorden omschrijft en op de website zet. Ze noemt zichzelf ‘Written Storyteller’, want ze vertelt al schrijvend verhalen. Dat vindt ze ook het mooiste aan haar werk: iemand anders de woorden geven voor wat diegene ervaart en voelt.


Op haar website vertelt Kyara meer over het werk wat ze doet. Ze heeft een enorme passie voor taal en cultuur. Daarom houdt ze ook enorm van reizen. Met haar werk als freelance tekstschrijver creëert ze haar eigen vrijheid, om de wereld al schrijvend rond te kunnen reizen. Haar avonturen deelt ze ook op haar Instagram kanaal @kyaraschrijft.


De specialiteit van Kyara is verhalend schrijven. Ze schrijft veel merkverhalen voor ondernemers en kleine bedrijven. Maar, ze is van alle markten thuis. Zo schrijft ze ook gemakkelijk content, website teksten, productteksten en kan ze je verrassen met een op maat gemaakt gedichtje. Haar hobby is namelijk het schrijven van gesproken woord (‘Spoken word’).


Ben je op zoek naar iemand die jouw teksten kan schrijven? Bekijk haar website en Instagram eens. Of stuur haar een mailtje op info@kyaraschrijft.nl.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page