top of page

Ontmoet onze samenwerkingspartner Yosie

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingspartner Yosie.


Yosie is gestart met als doel mensen zich goed laten voelen. Dat doen ze door een gevoel van tevredenheid en harmonie te creëren met hun producten. Yosie maakt handgegoten sojakaarsen, die wij verkopen in onze webshop.


Hoe druk het ook is, toch een moment vinden voor jezelf. Dat is waar Yosie op doelt met hun producten. Een bewustzijn creëren om goed voor jezelf te zorgen. Want, zorg je goed voor jezelf? Dan kun je dat ook doen voor anderen.


Alle kaarsen worden handgemaakt met veel aandacht en liefde. De geuren zijn zorgvuldig gekozen voor een optimale (geur)beleving en van de productie tot het inpakken en verzenden wordt aandacht besteed aan zorg en detail. Daarnaast is Yosie biologisch en duurzaam: milieuvriendelijk met de hand gegoten.


Bij Studio Namasté vinden we al deze zaken ook erg belangrijk. Daarom hebben we gekozen om met Yosie samen te werken. We zoeken alleen partners uit waarmee we dezelfde waarden delen, zoals met Yosie.


Ben je benieuwd naar de producten van Yosie? Meer weten over Yosie? Bekijk hier hun website

of neem een kijkje in onze Studio Winkel.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page