top of page

Stoelyoga: alles wat je wilt weten over Stoelyoga

Bij Studio Namasté komt een nieuwe les op de rooster, Stoel yoga. In deze blogpost leggen we je uit wat Stoelyoga precies inhoudt en wat je mag verwachten wanneer je bij onze yogastudio Stoelyoga komt volgen.


Wat is Stoelyoga?

Stoelyoga is yoga doe je zittend op of staand achter een stoel. Stoelyoga is laagdrempelig en kan door iedereen worden gevolgd. Het geeft een positief effect op lichaam en geest en is bevorderlijk voor soepeler gewrichten, motoriek, concentratie en verlaagd spanningen en stress. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.

Wat ga je doen tijdens een Stoelyoga les?

Tijdens een Stoelyoga les bij Studio Namasté is het hele lichaam is betrokken. Elke les bestaat uit ontspanning- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, het versterken van het lichaam, een goede lichaamshouding, concentratietechnieken en meditatie.


Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat er verbinding wordt gemaakt tussen lichaam, geest en gevoel en dat dit zonder pijn tot stand komt. Je eigen mogelijkheden en grenzen respecteren, ontspanning en genieten van de les, ook is de beweging nog zo klein, dat is waarom gaat. Doe je regelmatig mee, dan merk je dat jij lichamelijk en geestelijk je beter gaat voelen.Wie geeft de Stoelyoga les bij Studio Namasté?

De Stoelyoga lessen worden in onze studio meestal gegeven door Natascha. Wil je meer weten over deze yogadocent? Klik dan hier voor de blogpost waarin we ons team voorstellen.


Interesse in deze les? Bekijk dan onze abonnementen en tarieven door hier te klikken. Eerst wat informatie over de andere lessen lezen? Klik dan hier.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page