top of page

Studio Namasté en het goede doel: wij werken voor YEWO

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze inzet voor het goede doel ‘YEWO


Yewo, uitgesproken als ‘jee-woo’, betekent ‘Dank je wel’ in Malawi. Dit project is een initiatief van Maddy en Kyle en is opgericht in 2018. YEWO is een sociale onderneming en sieraden-ontwerp-studio gevestigd in Asheville, North-Carolina (VS) en Manchewe Village in Malawi.


YEWO is opgericht met als doel meer werkgelegenheid te creëren in Malawi. Elk YEWO sieraad wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in hun in Malawi gevestigde werkplaats, met behulp van zowel unieke als traditionele metaalbewerkingstechnieken. Door ervoor te kiezen om producten te maken op de manier waarop ze dat al generaties lang doen, creëren ze direct banen in Malawi die groei, financiële stabiliteit en gezinsvriendelijke werkplekken stimuleren. Bovendien wordt een deel van de verkoop van YEWO geïnvesteerd in meer initiatieven voor lokale gemeenschapsontwikkeling in Malawi.


Bij Studio Namasté dragen we bij aan dit initiatief omdat we een sterke band hebben met Malawi en het volk. We leveren onze bijdrage aan het ontwikkelen van kennis en werkgelegenheid door de door YEWO gemaakt producten te verkopen in onze studio winkel. Mocht je op de website van YEWO een sieraad zien dat je graag wilt kopen, dan laten we deze graag meekomen met onze volgende levering. Laat het ons weten!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page