V i s i e & M i s s i e

Studio Namaste staat voor er ‘ZIJN’ en het gevoel creëren dat je altijd, op elk gegeven moment, het beste versie van jezelf terug kunt vinden.


Wij willen je helpen om de vrijheid in je leven te vinden binnen je huidig bestaan. Je hoeft niet altijd fysiek te verhuizen of ver weg te reizen om de rust en vrijheid

in je lichaam en geest te voelen. Dit doen wij met het gebruik van yoga, meditatie, het verdiepen van je adem en het ontwikkelen van bewustzijn. Bewustzijn & balans van MIND, BODY & SOUL.

Bij MIND bedoelen wij het leren stilleggen van de schommelingen van de gedachten, leren tot ontspanning komen en te aandacht te hebben van niets anders dan je ademen.

Bij BODY, de juiste kennis over je de mogelijkheden dat je hebt in je fysieke lichaam. Hoe om te gaan met jezelf uitgaand van compassie, zachtheid en grenzen erkennen.

De humor in jezelf ontdekken en omarmen op een ongedwongen en vrije manier.

Het mantra dat wij onze leden mee willen geven:

Ik ben wie ik ben en wil er ZIJN in alles wat ik doe!

Wees zorgzaam voor jezelf
Wees tevreden met wie je bent

Wees dankbaar voor de liefde in je leven
Wees begripvol voor de mensen om je heen
Wees bewust dat geluk van binnen zit
Wees flexibel in je denk- en doe wijze

…. wees mindfull in alles wat je doet!

 
Heb jij ook een mantra? Worden zijn sterk en kunnen onze stemming, gevoel en denkwijze beïnvloeden. Herhaal voor jezelf dagelijkse deze, of je eigen mantra.  Het zal je de kracht geven om jezelf lief te hebben, te accepteren dat het voldoende is om er gewoon ZIJN!
 

Zachtheid, compassie en liefde in jezelf, jezelf ontdekken en accepteren, zorgt voor een rimpel effect dat uiteindelijk een vrije, gelukkiger wereld creëert.

Er ZIJN is lastig en in onze tijdperk met alle prikkels van buitenaf en alle verantwoordelijkheden die wij onszelf opleggen, meer zo dan ooit.

Je denkt dat jij het goed doet, je hebt het druk en dat is hoe het hoort, toch? Altijd aan het werk, en na je werk, sporten, uit eten met vrienden, naar de bios, naar alle verjaardagen, en [familie] verplichtingen. Slaap is bijzaak en tijd om gezond te eten, na te denken over hoe je jouw leven lijdt is er niet. Dus … dat betekent dat jij het goed doet, toch?

Je antwoord op de boven gestelde vragen is JA, en om ervoor te zorgen dat het goed voelt ga je jezelf van alles daaromheen verzinnen, waarmee je juist steeds verder weg van jezelf loopt, steeds minder echt voelt… en dan…

op een dag lukt het jou allemaal niet meer. Je bent MOE, je bent LUSTELOOS, je kunt NIETS meer.

Uit bed stappen is al teveel. Je ogen openen lukt niet. Het liefst wil je de rest van je leven in je bed blijven. Je voelt niks, je voelt van alles, jou emotie zit op een oneindig rollercoster en je kunt je gedachtengang niet eens begrijpen van het vliegt van hak op het tak.

Dit noemen wij in onze tijdperk een BURNOUT.

Meer dan ooit hebben wij hiermee te maken en steeds jonger lijkt het wel. Waarom? 
In de laatste 100 jaar, is er geen generatie die in zo’n korte tijd, zo’n enorme vooruitgang in technologie heeft geboekt. De voordelen en nadelen zijn ons allen bekend, en toch laten wij ons meeslepen in deze digitale wereld. Wij moeten alles weten, van iedereen om ons heen, van wat er in wereld gebeurd, van elke ongelofelijke verschrikkelijke gebeurtenis tot dat grappig viral filmpje over dat klein meisje die zo prachtig kan zingen en gitaar kan spelen.

Wij weten niet waarom wij zo aangetrokken voelen tot de digitale wereld, en soms proberen wij om ervan af te komen. Het lukt niet, want iedereen om je heen heeft het erover en jij wil ook op de hoogte blijven.

 

Maar…. Dit is een catch 22! Je blijft in een ‘never ending circle’ van hetzelfde!

Ik zeg met dit verhaal niet dat jij je smartphone, ipad, laptop en computer weg moet gooien!

Don’t get me wrong, ik maak gebruik van het digitale wereld en het heeft ook voordelen.
Het laat je prachtige landschappen, dieren, landen, bossen, meren, zeeën en oceanen zien. Het laat je meeleven in het leven van mensen die het anders doen dan jij. Het laat je zien hoe de technologie in zijn werking gaat en ‘how it’s made’.

Je kunt zelfs genieten van een hoog culinaire maaltijd, zonder een stap te verzetten van je bank. Het laat je lachen van de buikpijn door te kijken, luisteren en meeleven met anderen die jouw lachspieren weten te triggeren. Dit zou je waarschijnlijk in jouw levensloop nooit met je eigen ogen, kennis, smaakpapillen of de komiek in jou kunnen ontdekken.

Het gaat allemaal om de BALANS vinden!
Ik hoor je al lachen, daar heb je dat trendy woord alweer – BALANS.

 

En toch, is dat het allesomvattend wordt die beschrijft hoe je in evenwicht zou kunnen komen om de vrijheid in jezelf te vinden.

Mijn MISSIE in het kort is dus,
jou helpen om jouw vrijheid te creëren!

Yoga

Flexibiliteit

Bewuste keuze

Kennis

Zachtheid

Mobiliteit

Ruimte

ADEM

Feestje bouwen

Puur

Studio Namaste
Tuinweg 24
5061 HM Oisterwijk

+31 [0]6 538 70 803 | info@studionamaste.nl
KvK 70111693 | btw-id NL002410352B82

Schermafbeelding 2020-05-14 om 17.33.06.

© 2017 Studio Namaste | yoga & clean living