W i e  b e n  i k ?

Hallo,

Ik ben Natascha, geboren en opgegroeid in Malawi, 'The warm heart of Africa'. Sinds 1999 ben ik woonachtig in Nederland. Met drie prachtige dochters en mijn lieve partner Jos woon ik in Berkel-Enschot. Engels is mijn moedertaal en

zorgt ervoor dat het Engelse accentje nog zo nu en dan er doorheen komt en voor grappige zins opbouwen die te letterlijk vertaalt zijn vanuit het Engels.

 

Sporten was mijn lust en mijn leven. Vooral de prestatiegerichte natuur maakte mij zo enthousiast. Dit heeft als reden dat ik vanaf jonge leeftijd altijd veel last had van ‘pijntjes’. Mijn eerste yogales was tevens een manier om leniger te worden. Hard sporten is het ook voelen. Maar wat ik niet besefte is dat mijn lijf aan het protesteren was. Het negeren van alle pijntjes was normaal toch?

In 2012 besefte ik dat dit laatste echter een schreeuw om aandacht van mijn lijf was, gezien pijnstillers mij de dag door lieten komen. Ik kon niet meer weglopen van wat mijn lijf mij vertelde en het was nu tijd. Tijd voor verandering. Tijd om lief te zijn. Tijd voor mezelf.

Yoga zie ik als een groot cadeau. Een studio met liefdevolle aandacht gaf mij namelijk toentertijd de gelegenheid om weer contact te maken met mezelf. Mijn BODY, MIND & SOUL kwamen weer samen. Het bijzondere was dat na twee maanden het grootste deel van mijn pijnklachten al verdwenen. Pijnstillers waren na enige tijd zelfs niet meer nodig. 

 

Yoga heeft mij enorm veel gebracht. Dat ik om die reden dit aan andere wil doorgeven is een logisch gevolg. De voordelen en de bijzondere klik die je met jezelf kan maken via deze levensleer mag iedereen ervaren.

Yoga in ‘Studio Namaste’ is zodoende voor iedereen toegankelijk. Met gebruik van modificaties en props zorgen wij ervoor dat echt iedereen mee kan doen. Practice met het volle bewustzijn zonder dat er schade wordt aangericht. 

Ik, en mijn prachtige team, kijken enorm uit om (nieuwe) mensen te mogen verwelkomen in de studio. Een studio waar ik trots op ben. Een studio waar je mag komen kennis maken met jezelf door middel van de practice, filosofie en levensstijl. En een studio waar wij ons best doen om alles op een nuchtere, kundige en vooral zachte manier te delen. 

Hopelijk tot snel,

Natascha

Studio Namaste
Tuinweg 24
5061 HM Oisterwijk

+31 [0]6 538 70 803 | info@studionamaste.nl
KvK 70111693 | btw-id NL002410352B82

Schermafbeelding 2020-05-14 om 17.33.06.

© 2017 Studio Namaste | yoga & clean living