Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt,

Daarop willen we graag antwoord geven. 

 

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen die we krijgen bij Studio Namasté over onze yogalessen en -workshops. Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten! We geven graag persoonlijk antwoord en vullen deze pagina aan met waardevolle informatie.

Waar moet ik aan denken voor ik naar de les kom?


Draag kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Yoga wordt op blote voeten beoefend.
Neem een flesje water.
Zorg dat je op tijd bent, bij voorkeur 10-15 minuten voor de les begint.
Mobieltjes graag UIT of op vliegtuigmodus zetten tijdens de les. Graag de schoenen uitdoen in de ontvangstruimte en daar achterlaten. Vanuit hygiënisch oogpunt mag de yogaruimte alleen betreed worden met sokken of blote voeten.
Moet je de les afmelden, dat kan altijd. Mocht jij je binnen 2 uur van het begin van de les afmelden ben je wel een les van je abonnement kwijt. Dit omdat je dan anderen niet meer de kans geeft om aan te sluiten bij een les, vooral wanneer er een wachtlijst is.
Ik weet niet zeker of ik de les kan meedoen, medisch gezien..


Weet je niet zeker of je een les kunt volgen doordat er bepaalde klachten/blessures zijn? Overleg dan altijd eerst met de yogadocent en/of zorgprofessional.
Het volgen van de lessen geschiedt op eigen risico. Yogahoudingen mogen geen pijn doen. Wanneer een houding als pijnlijk wordt ervaren, heeft de docent altijd modificaties die geschikt zijn.
Ben je zwanger, laat het dan aan de yogadocent weten. Het lichaam verandert voortdurend tijdens de zwangerschap en niet alle yoga-houdingen zijn dan geschikt. CORONA MAATREGELEN:
Wij willen je op een verantwoorde manier weer verwelkomen bij onze yoga studio. Dit gebeurd volgend de maatregelingen en protocol van het RIVM. Hierin staat het waarborgen van je veiligheid en gezondheid altijd voorop. Via deze link vindt je een overzicht van de maatregelen.
Is Studio Namaste open op nationale feestdagen?


Studio Namaste is gesloten op nationale vakantiedagen. Nieuwjaarsdag | Carnavalszondag, & maandag | 1e en 2e Paasdag | Koningsdag | Hemelvaartsdag | 1e en 2e Pinksterdag | Sinterklaasavond | Kerstavond | 1e en 2e Kerstdag Tijdens de zomer periode is er een aangepaste rooster. Houd de rooster goed in de gaten!
Hoe kom ik bij Studio Namasté? Kan ik parkeren?


Studio Namaste zit op het Lindekwartier, schuin achter het Tiliander en om het hoekje bij restaurant Sec.
Mócht je met de auto komen (wat uiteraard jouw laatste optie is ;-) ) dan kun je parkeren op de volgende (wel/niet betaalde) parkeerplekken, zie afbeelding:
Station Oisterwijk is op 3 minuten loop afstand van Studio Namaste.