top of page

Frequently Asked Questions

 • Waar moet ik aan denken voor ik naar de les kom?
  Zorg dat je op tijd bent, het liefst een kwartier voor de les begint. Zo heb je voldoende tijd om je voor te bereiden op de les. Yoga wordt op blote voeten beoefend en in kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Denk bijvoorbeeld ook aan een flesje water of een eigen yogahanddoek. Vanuit hygiënisch oogpunt betreden we de yogaruimte alleen met sokken of blote voeten. Laat je schoenen daarom in de ontvangstruimte. Tijdens de les is het tijd voor jou. Zet je telefoon daarom uit of in vliegtuigmodus.
 • Moet ik me afmelden voor een les als ik niet kan komen?
  Het kan altijd gebeuren dat je een les toch niet kan bijwonen. Meld je dan ruim van tevoren af via de app zodat iemand anders op de wachtlijst zich kan aanmelden. Je kunt jouw les dan op een ander moment reserveren. Meld je je af binnen 2 uur voor aanvang van de les, dan wordt de les alsnog van je abonnement afgeschreven.
 • Worden lessen ook weleens geannuleerd?
  Het minimale aantal deelnemers aan een les is 4 personen. Hebben er minder mensen ingeschreven voor een les, dan kan het gebeuren dat de les wordt geannuleerd. Je krijgt dan de avond van tevoren een mail over de annulering. Zo heb je nog genoeg tijd om een andere les te boeken.
 • Ik weet niet of ik mee kan/mag doen met een les
  Een yogahouding mag nooit pijn doen en onze docenten kunnen je altijd een aanpassing op een houding geven die voor jou geschikt is. Bijvoorbeeld bij een blessure, zwangerschap of iets medisch. Toch is het volgen van een les altijd op eigen risico. Weet je niet zeker of je een les kunt volgen omdat je bepaalde klachten of blessures hebt? Overleg dan altijd eerst met de yogadocent en/of jouw huisarts of zorgprofessional. Ben je zwanger? Laat het dan altijd even aan de yogadocent weten. Hij of zij kan de rekening houden met yogahoudingen die wel of niet geschikt zijn voor jouw lichaam.
 • Hoe zit het met mijn abonnement tijdens mijn vakantie?
  Wij willen het volgen van yogalessen zo laagdrempelig mogelijk houden. Dat betekent dat je niet vastzit aan bepaalde lessen, tijden of dagen. Je kunt vrij kiezen binnen de periode van één maand. Of jij je lessen binnen één week plant of verspreidt over de maand is aan jou. Daarnaast hebben we een flexibele opzegtermijn van één kalendermaand. Hiermee nemen wij als studio een risico, want het biedt leden de mogelijkheid om tijdens een vakantieperiode hun abonnement op te zeggen en daarna weer opnieuw lid te worden. Toch hopen wij dat leden dat niet doen. Onze vaste lasten gaan namelijk ook tijdens jouw vakantie gewoon door. Daarom hebben we in het maandbedrag acht weken vakantie of ziekte verrekend. Op die manier komen we jou tegemoet, en hopen we dat jij ons tegemoetkomt tijdens jouw vakantie en je abonnement door laat lopen. Zekerheid voor jou én onze studio!
 • Is de studio open tijdens de zomervakantie?
  Ja, we zijn tijdens de zomervakantie gewoon open. Wel hebben we een aangepast rooster, met een minimum van vier deelnemers per les. Wij streven ernaar om ook in de zomervakantie lessen aan te bieden van maandag- t/m zondagochtend, en de maandag- t/m vrijdagavond. Mochten er tijdens de zomervakantie te weinig deelnemers zijn, dan wordt de les geannuleerd en ontvang je daar minimaal 6 uur van tevoren een mail over. Je kunt dan nog een andere les boeken. Belangrijk dus om ook tijdens de vakantieperiode je lessen goed vooruit te plannen!
 • Is Studio Namaste open op nationale feestdagen?
  Studio Namaste is gesloten op nationale vakantiedagen. Oudjaarsavond | Nieuwjaarsdag | Carnavalszondag, & maandag | 1e en 2e Paasdag | Koningsdag | Hemelvaartsdag | 1e en 2e Pinksterdag | Sinterklaasavond | Kerstavond | 1e en 2e Kerstdag Tijdens de zomerperiode is er een aangepast rooster. Houdt het rooster goed in de gaten!
 • Hoe is de studio bereikbaar (te voet/fiets/auto)?
  Studio Namaste zit aan de Tuinweg, schuin achter cultureel centrum Tiliander en om de hoek van restaurant SEC. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de fiets en te voet en ook station Oisterwijk is op 3 minuten loopafstand. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je betaald parkeren onder Tiliander. Andere parkeermogelijkheden vind je hieronder. Studio Namaste zit op de Tuinweg, schuin achter het Tiliander en om het hoekje bij restaurant SEC. Mócht je met de auto komen (wat uiteraard jouw laatste optie is ;-) ) dan kun je parkeren op de volgende (wel/niet betaalde) parkeerplekken, zie afbeelding: Station Oisterwijk is op 3 minuten loop afstand van Studio Namaste.
bottom of page