top of page

GROOT NIEUWS!

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021

Zoals ik al een paar keer heb laten vallen, heb ik GROOT nieuws!

Per 1 april hebben Jos [mijn man] en ik, Yogastudio Nu te Oisterwijk overgenomen.

Hilde, de huidige eigenaresse, merkte al een tijdje dat ze een andere richting in wilde. Zij gaat zich meer focussen op het geven van mindfulness-trainingen en zal als freelance (yoga)docent aan de slag. In de toekomst wil ze vaker yoga- en mindfulness-retraites organiseren. 

Dankbaar, enthousiast, met veel energie en plannen voor de toekomst nemen wij deze mooie stap. Jullie zullen mij [Natascha] voornamelijk in de studio zien, Jos is de stille partner achter de schermen. Ik kijk er enorm naar uit om vanaf maart alle leden van YogaStudio Nu te leren kennen. Bij een nieuwe locatie hoort dan ook een nieuw bedrijfsnaam. Vanaf 1 maart zal Yogastudio be de naam STUDIO NAMASTE dragen en daarmee gelijk met de lessen naar de nieuwe locatie op de Tuinweg 24 te Oisterwijk verhuizen.


Een maand eerder dan de officieel overname, maar ook dat heeft een goede reden!


In de maand maart kunnen alle leden van Yogastudio be op de nieuwe locatie de lessen volgen om te zien, voelen en ervaren of zij het op de nieuwe locatie prettig vinden. De leden van YogastudioNu kunnen in deze periode mij beter leren kennen, zien, voelen en ervaren of ze het fijn vinden bij Studio Namaste. Ik ga in deze maand zelf ook op onderzoek uit. Welke lessen en lestijden zoude alle leden graag willen zien in de toekomst? Zijn er momenten in de week waar vraag is naar lessen waar nu geen zijn ingepland, enz. Voorlopig probeer ik zo min mogelijk verandering te brengen, in de lessen zoals ze nu gepland staan bij beiden studio's. Maart is de maand van het wennen - aan elkaar, aan de ruimte, aan de manier van lesgeven.

NOG MEER NIEUWS!

Vanaf 1 april gaat Studio Namaste werken met de Fitmanager app. Wat fijn is aan deze app is dat je een account aan kunt maken, en via de app alle lessen kunt boeken [zelfs vooruit boeken], annuleren wanneer het jou toch niet lukt, en altijd op de hoogte bent of er wel of niet plek is in de les. Wanneer dat niet het geval is kom je in een wachtlijst te staan, en zodra iemand annuleert, wordt de eerste op de wachtlijst ingedeeld. Je ziet wie jou docent is, hoeveel mensen de les hebben geboekt, en wanneer het vol zit, hoeveel mensen voor jou op de wachtlijst staan. Ook fijn is dat jij jou gewenste abonnement kunt aankopen via de app. Betaal jij liever contact of op een andere manier, is dat prima te regelen door contact met mij op te nemen via de mail, of voor/na een les.

Bestaande klanten van Yogastudio be en YogastudioNu ontvangen via de mail een link om hun fitmanager account te activeren, daarin staan de abonnementsvormen toegevoegd die je nu al volgt bij een van de studios.... EN WAT NOG MEER...

Niet meteen per 1 april maar in de loop van de eerste maanden gaan wij yoga accessoires en materialen verkopen.

Ook andere producten zullen in de winkel liggen, allemaal die iets te maken hebben met yoga & het clean living concept dat bij de studio hoort.

VERNIEUWDE WEBSITE

Het vernieuwde website zal eind volgende week on-line gaan! Daarmee zullen de social media account namen ook gewijzigd worden naar Studio Namaste. Kijk er dus niet van op als jij iets ziet veranderen de komende weken. Via facebook, instagram en persoonlijk tijdens de lessen probeer ik gaande weg, iedereen op de hoogte te houden. Volg jij ons nog niet via social media, is het handig om dat wel te doen want dan ben jij snel op de hoogte van alles wat er komen gaat.

Via de nieuwe website is de lesrooster die per 1 maart ingaat al zichtbaar, en kan jij alle abonnementsvormen die er lopen bekijken. Is iets niet duidelijk, neem altijd even contact met ons op.


Wat een hope veranderingen! Ik weet dat verandering veel roering met zich meebrengt. Het is vaak even wennen wanneer patronen onverwachts verstoort worden. Ik geloof wel dat het vaak positief uitpakt, en wij kijken enorm naar uit om iets heel moois van te maken. Er zullen misschien wat 'kinderziekjes' zijn in het begin, vooral met de digitale kant. Wij hopen op geduld en weet dat wij altijd aanspreekbaar zijn. Tot snel in de les!

liefs Jos & Natascha

227 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page