top of page

Yoga Studio

De verscheidenheid aan yoga technieken is groot en met ons team van docenten kunnen we veel lessen aanbieden.

Zo is er voor ieder wat wils. Sommigen willen graag meer zweten tijdens de Hot Yoga, anderen juist volledig ontspannen tijdens een les Yoga Nidra. Het kan zijn dat je last hebt van je rug of gewrichten, dan is een les ‘Yoga voor de rug’ of Aerial Yoga geschikter voor jou. We proberen altijd met je mee te denken. Welke les je ook kiest te volgen, elke houding binnen de yoga is aan te passen om hem prettiger te maken. Het draait ten slotte niet om het jezelf pushen tot het uiterste, maar om bewuste beweging en ontspanning.

 

In al onze lessen besteden we aandacht aan het verbinden met je gevoel en lijf door middel van je ademhaling. Yoga is meer dan een sport, dan enkel beweging. Sta jezelf toe om te gaan totdat waar jij kan, waar jouw lichaam gaat en kijk op dat punt met liefde naar jezelf. 

 

Op deze pagina vind je en overzicht van alle lessen die we aanbieden. Klik op een van de type yoga om meer te lezen over wat deze lessen precies inhouden bij Studio Namasté. 

 

Of klik hieronder op één van de knoppen om direct naar het lesrooster, de abonnementen of onze workshops te gaan:

Yoga rooster

yoga
rooster

25 lessen in de week,

15 yogavormen,

7 dagen per week.

Reserveer een plekje!

Yoga workshops

yoga
workshop

Bekijk welke workshops we aanbieden bij Studio Namaste

Yoga abonnement

yoga
abonnement

Voor iedereen een

passend abonnement.

Welke kies jij?

Al onze yogalessen

Hot

Yoga

Yoga
voor Long-COVID

Pilates
 

Lees meer

Hot Yin Yoga

 

Yang Yin

Yoga

Lees meer

Aerial

Yoga

Lees meer

Yoga voor de Rug

Slow Flow

Yoga

Lees meer

Stoelyoga
 

Lees meer

Yoga

Nidra

Lees meer

Restorative

Yoga

Lees meer

Ben je klaar voor verbinding?

Kijk dan hier voor onze abonnementen en tarieven en maak een keuze in de vorm die jou aanspreekt. Heb je nog vragen? Bekijk onze blog of FAQ pagina, waarop we de meest gestelde vragen beantwoorden. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen, via onderstaand contactformulier.

Yoga studio Namaste
Studio Namaste

Ik ben Natascha,

Verbinding,

Het woord dat als rode draad in mijn leven loopt komt in alles weer terug. Yoga brengt verbinding waar je jouw eigen grenzen ver voorbij bent gegaan. Juist dat gevoel van connectie wil ik aan anderen meegeven met mijn werk als yogadocent. Ik geloof dat als je verbonden bent met jezelf, je ademhaling, je lichaam en je omgeving – je met warmte en compassie kan leven. Met liefde voor jezelf en anderen. Met ons team van docenten en het uitgebreide aanbod werken we samen aan ‘Yoga in Verbinding’. Kom je eens langs bij Studio Namasté?

contact
bottom of page