top of page

Yoga Studio

Onze studio biedt jou een grote verscheidenheid aan yogatechnieken. Zo is er voor ieder wat wils: van zweten in tempratuur van 33 graden tijdens een hot yoga les tot pure ontspanning tijdens de yoga nidra. Maar ook als je last hebt van je rug of gewrichten is er een les voor jou, zoals ‘yoga voor de rug’ of een fijne les aerial yoga.

 

Heb je een bepaalde behoefte of klachten? Wij denken graag mee welke les het beste bij jou past of welke yogatechniek we tijdens een les voor je aan kunnen passen om hem prettiger te maken. Bij Studio Namaste draait het namelijk om bewust bewegen en ontspannen, niet jezelf pushen tot het uiterste. Pijn is onnodig, jouw grenzen staan centraal.

 

Naast onze wekelijke yogalessen bieden we ook regelmatig yoga-workshops aan. Interessant als je een keer wil kennismaken met andere vormen van yoga, meer wil leren over ademhaling of wanneer je een keer langer de tijd wil nemen voor het beoefenen van een yogavorm. Bekijk hieronder welke yogalessen en workshops we aanbieden.

Namaste_houdoee.nl66.jpg

yoga
rooster

25 lessen in de week,

15 yogavormen,

7 dagen per week.

Reserveer een plekje!

Namaste_houdoee.nl82.jpg

yoga
workshop

Bekijk welke workshops we aanbieden bij Studio Namaste

Namaste_houdoee.nl67.jpg

yoga
abonnement

Voor iedereen een

passend abonnement.

Welke kies jij?

Al onze yogalessen

Hot Yin Yoga
 

Yang Yin
Yoga

Lees meer

Aerial
Yoga

Lees meer

Yoga voor de Rug

Slow Flow
Yoga

Lees meer

Pilates
 

Lees meer

Yoga
Nidra

Lees meer

Restorative
Yoga

Lees meer

Ben je klaar voor verbinding?

Kijk dan hier voor onze abonnementen en tarieven en maak een keuze in de vorm die jou aanspreekt. Heb je nog vragen? Bekijk onze blog of FAQ pagina, waarop we de meest gestelde vragen beantwoorden. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen, via onderstaand contactformulier.

Yoga studio Namaste
Namaste_houdoee.nl99.jpg

Over Natascha

Verbinding

Het woord dat als rode draad in mijn leven loopt komt in alles weer terug. Yoga brengt verbinding waar je jouw eigen grenzen ver voorbij bent gegaan. Juist dat gevoel van connectie wil ik aan anderen meegeven met mijn werk als yogadocent. Ik geloof dat als je verbonden bent met jezelf, je ademhaling, je lichaam en je omgeving –

je met warmte en compassie kan leven. Met liefde voor jezelf en anderen. Met ons team van docenten en het uitgebreide aanbod werken we samen aan ‘Yoga in Verbinding’. Kom je eens langs bij Studio Namasté?

contact
bottom of page