top of page

Jarig! Lancering nieuw website!

YEH!!! Yogastudio be is jarig! 1 jaar geleden op 1 november had ik mij ingeschreven bij de kvk en ben ik officieel begonnen met het geven van yogales. Daarnaast ben ik al die tijd ook nog eens Social Marketer voor een clean living merk uit Amerika die zich richt op producten die non-toxic zijn en met een bedrijfsvoering die precies bij mij past als persoon. Hun uitgangspunt - het produceren en verkopen van producten die geen schade richten op de gebruiker maar ook nog zorgen dat deze niet schadelijk zijn voor het milieu.
Met beide bedrijven kan ik van dienst zijn en anderen helpen. Hetzij door yoga of het begeleiden van een verandering in levensstijl dat ondersteunend is een verbetering van gezondheid.

Het is over het laatste jaar best lastig geweest, want ik had voor mijn gevoel twee petten op, als yogadocent en Social Marketer. Over de laatste zes maanden ben ik gaan onderzoeken hoe ik ze bij elkaar kon brengen, want er zijn veel raakvlakken.


Mijn grootste vraag "Hoe breng ik beide kanten samen, en hoe deel ik het?"


Het resultaat, een nieuwe website en een kleine toevoeging aan mijn logo.

Op de website staat wat ik allemaal doe en waar ik jou van dienst zou kunnen zijn. Daarbij ben ik begonnen met bloggen [iets nieuws voor mij en ik moet er echt aan wennen]. De bedoeling is om hier af en toe wat info te delen over waar ik op dat moment mee bezig ben. Het kan over yoga gaan maar ook over producten die ik tegenkom en waar ik enthousiast over ben. Ik heb ook nog een pagina toegevoegd waar ik mijn favoriete producten toelicht van het merk waarvoor ik Social Marketer ben.


Ik moet eerlijk bekennen dat ik het best spannend vindt om de stap te nemen, toch lijkt het mij het meest geschikte wijze om van dienst te kunnen/mogen zijn. Ik nodig jou uit om even een kijkje te nemen en heb je vragen, neem gerust contact met mij op!

Liefs/Namaste


Natascha10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page