top of page

Ontdek de Kracht van Kundalini-Reiki


Binnenkort geven Evi en Sem van The Happiness Sisters een workshop bij Studio Namaste waarin Kundalini en Reiki samenkomen. Ben jij al bekend met Kundalini Activatie en Reiki?  

Kundalini betekent in het Sanskrit ‘de opgerolde’ en verwijst naar een opgerolde, spiraalvormige kracht die te vinden is in de basis van de wervelkolom (bij onze Muladhara Chakra). Deze energie bevindt zich niet in het fysieke lichaam zelf, maar in de energetische dubbelganger ervan, ook wel het energielichaam genaamd. Kundalini-energie wordt beschouwd als de ultieme levenskracht en de bron van onze creatieve kracht, spirituele gaven en goddelijke vrouwelijke energie (shakti). Door middel van Kundalini Activatie wordt deze energie tot stromen gebracht.  


Kundalini energie wordt vaak door twee slangen gesymboliseerd die via een staf – of onze ruggengraat – omhoog winden (ook wel bekend als de caduceus, wat in veel landen gebruikt wordt als medisch symbool). Deze ‘Kundalini slang’ vertegenwoordigt de krachtige levenskracht die we allemaal bezitten, maar vaak in ons sluimert. Het idee is dat door het ontwaken van deze sluimerende energie, een proces van verlichting in gang wordt gezet. Als deze energie loskomt, stroomt deze door de chakra’s naar boven!  


Een Kundalini Activatie proces voelt voor iedereen anders, en kan voor de één heel vlot opkomen, terwijl het bij een ander wat langer duurt. Er is uiteraard daarin helemaal geen goed of fout! We zijn allen uniek en door vaker kundalini te beoefenen, kan deze energie steeds meer gaan stromen. 


Tijdens de workshop van Evi en Sem maak je ook kennis met Reiki. Dit is een energetische therapievorm uit Japan. Het woord Reiki is opgebouwd uit twee verschillende Japanse karakters, namelijk: ‘rei’ (wat universeel betekent) en ‘ki’ (wat levensenergie betekent). Het wordt ook vaak vertaald als ‘universele levensenergie’. Ook bij Reiki gaat het om het weer laten stromen van je energie door het wegnemen van blokkades.  


Tijdens de workshop van The Happiness Sisters ontdek je de krachtige combinatie van Kundalini Activatie en Reiki Healing. Wat kan de sessie je opleveren: 

* verbetering van focus, concentratie & productiviteit 

* stress en spanning verdwijnen 

* emoties verwerken & loslaten 

* toename van vitale energie & stabiliteit 

* meer zelfliefde & rust 

* meer op intuïtie vertrouwen 

* keuzes maken vanuit (zelf)vertrouwen 

* minder beïnvloed door energie, verwachtingen, oordelen, aannames en overtuigingen van anderen 

* lichamelijke klachten kunnen verminderen en soms zelfs verdwijnen 

* voelt sensueler en ontstaat een hoger libido 

* ervaart meer verdieping in relaties en verbinding met jezelf 


Wat het extra speciaal maakt? De sessie wordt geleid door niet één, maar twee ervaren facilitators, wat betekent dat je kunt rekenen op een nog persoonlijkere benadering. Met dubbele kracht richten Evi en Sem zich op jouw individuele behoeften en zorgen ze voor een diepgaande en persoonlijke ervaring. Voel de energie stromen, ervaar diepe heling en ontdek de kracht die in jou schuilt. 


Kundalini-Reiki workshop Datum: 21 april 2024

Tijd: 13:30-16:00 uur

Locatie: Studio Namaste, Oisterwijk

Minimaal 5 deelnemers & maximaal 12 deelnemers

Boek je ticket hier!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page