top of page

Ontmoet onze samenwerkingspartner Vayamudra

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingspartner Vayamudra.


Vayamudra is een Zweeds merk dat yogakleding ontwerpt. Het is hun doel om zo veel mogelijk mensen te inspireren om yoga te beoefenen, omdat degenen die consistent yoga doen gelukkiger en gezonder blijken te zijn. Ze vinden de inspiratie voor hun ontwerpen van yogi’s over heel de wereld.


Bij Vayamudra bouwen ze aan diepe relaties binnen de yogagemeenschap. Zo hebben zij veel inzicht voor en begrip van de kwaliteit en functionaliteit van yogakleding gekregen. Op basis daarvan maken zij yogakleding van hoge en duurzame kwaliteit. Voor elk niveau van yogabeoefening.


Wij zijn samen gaan werken met Vayamudra, omdat we dezelfde waarden delen. Mensen inspireren om van yoga een gewoonte te maken, zodat ze gelukkiger en gezonder kunnen leven. Goede yogakleding is daarvoor natuurlijk van groot belang. Je moet je comfortabel voelen tijdens het beoefenen van yoga.


Daarom verkopen we de yogakleding van Vayamudra in onze webshop. Bekijk het huidige aanbod in onze Studio Winkel.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page