top of page

Breath Circle

Ervaar de magische kracht van de adem

Wist je dat jouw ademhaling een afspiegeling is van hoe je leeft? Ademwerk kan jouw ondersteunen en helpen bij jouw proces van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een reis van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen.

Meer adem is meer leven!


Als holistisch ademcoach zet ik de adem in als middel om mensen bewust te maken hoe ze momenteel in het leven staan.

De manier waarop je ademt, is namelijk de manier waarop je leeft. Vaak hebben mensen niet in de gaten dat ze te snel,

te veel en te oppervlakkig ademen waardoor ze onbewust aan het hyperventileren zijn.


Ademwerk is een proces van bewustwording waarbij je begint met het openen van de volledige ademhaling en het bevrijden van die delen in je ademsysteem die momenteel gesloten zijn. In ons onderbewustzijn liggen alle antwoorden opgeslagen, die voorbijgaan aan ons mentale denken.

Tijdens de reis worden worden blokkades, negatieve ervaringen, trauma’s opgespoord, zodat met behulp van verschillende ademtechnieken deze worden geïntegreerd en losgelaten. Ik maak ook gebruik van acupressuur gedurende de ademsessie.

De voordelen van ademwerk: - Ademwerk leidt tot meer energie, kracht en gezondheid - Ademwerk helpt bij loslaten van trauma's of negatieve ervaringen - Ademwerk leidt tot stress reductie en zorgt voor meer rust en ontspanning - vermindert slaapproblemen - Ademwerk versterkt je immuunsysteem


Workshop Breath Circle


Wil jij ervaren hoeveel potentie in jou verscholen zit? Wil jij contact maken met je Ware essentie en loslaten wat jou niet meer dient? Dan ben je van harte welkom.


Datum: 5 november 2022

Tijd: 11:00-13:30 uur

Locatie: Studio Namaste, Tuinweg 24, 5061HM Oisterwijk

Investering: €45,00 inclusief thee & iets lekkers

Koop hier je ticket!


Heb je nog vragen of wil je van tevoren afstemmen of ademwerk iets voor je is? Neem contact op met Esther en stuur een e-mail naar info@croesconnect.nl of kijk voor meer info op www.croesconnect.nl.
Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page