top of page

Ontmoet onze samenwerkingspartner Yoga Democracy

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Bij Studio Namasté staat verbinding centraal. Dat houdt in dat we ook graag samenwerken met anderen en voor anderen. In deze blog vertellen we je over onze samenwerkingspartner Yoga Democracy.


Yoga Democracy is een yogakledingmerk waar wij mee samenwerken. Ze hebben de visie om hoogwaardige, duurzame kledingstukken te maken die mensen, de planeet en alle aspecten van de yoga ‘way of life’ ondersteunen. Want, yoga is niet alleen fysieke beweging. Het is ook meditatie en geestelijke gezondheid. Yoga stroomt door het leven.


Harmonie tussen de buitenwereld en de binnenwereld, dat is yoga. En daar zijn wij het bij Studio Namasté mee eens. Het dragen van de juiste kleding tijdens het beoefenen van yoga is belangrijk. Zeker als het onderdeel is van het dagelijkse leven, wil je je comfortabel voelen in de kleding die je aanhebt.


Het materiaal waar Yoga Democracy hun kleding van maakt, is gemaakt uit gerecycled plastic flessen en visnetten. Ze gebruiken een watervrij verfproces dat afval vermindert. Ze nemen elk stukje materiaal dat door hun winkel gaat en veranderen het in iets van nut en schoonheid. YD-yogakleding is gemaakt in de Verenigde Staten.


Studio Namasté werkt graag samen met innovatieve merken waarbij het opschonen van de aarde een rol speelt en materialen op een nuttige manier gebruikt en hergebruikt worden. Daarnaast zijn de yogaleggings van YD speels, kleurrijk en zitten ze als een tweede huid. Daarom verkopen we de producten van Yoga Democracy in onze webshop.


Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Neem een kijkje in onze Studio Winkel.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page