top of page

Ontmoet ons geweldige team van ervaren yogadocenten

Bijgewerkt op: 20 nov. 2023

Bij Studio Namasté staan we elke week klaar met een fantastisch team van ervaren en deskundige yoga docenten. In deze blogpost willen we je graag kennis laten maken met de docenten uit ons team.

Anne-Marie, Yin Yoga


Anne-Marie is een ervaren yoga docente met een eigenzinnige, kleurrijke, open en lieve aanpak. Elke zondag ochtend geeft ze Yin Yoga lessen bij Studio Namasté.


Veiligheid en vertrouwen staan in haar lessen voorop. Niets moet. Graag geeft ze begeleiding bij het vinden van bewustzijn, het ontdekken en erkennen van grenzen en het echt voelen dat je met beide voeten stevig op de grond staat.


Alles wat ik tot nu toe heb geleerd

en ervaren komt terug

in de lessen die ik geef.”André, Aerial yoga - Aerial Restorative & Aerial yoga


André is al ruim twintig jaar bezig met verschillende type yoga. Hij geeft elke week Aerial yogalessen bij Studio Namasté. Ook verzorgt hij diverse yoga workshops.


Zijn lessen zijn dynamisch, energiek en vol humor. Adem, flow en plezier ervaren is wat André je graag wil meegeven in zijn lessen. Hij speelt graag met deze pijlers en zijn dans- en theaterachtergrond zijn positief voelbaar. Iedereen voelt zich meteen op zijn gemak in André’s lessen.


“Yoga is voor mij, iedere les weer, het gevoel van rust en in balans zijn.”

Marleen, Power – [inval docent]

Marleen is een ervaren yogadocente, holistisch masseuse en musicalartieste. Haar passie voor dans en yoga maken haar lessen dynamisch, zacht en krachtig tegelijk. Met haar duidelijke, zachte stem zijn haar lessen makkelijk en fijn om te volgen.


Ze begeleid de krachtige lessen als Power yoga en Hot yoga bij Studio Namasté, maar geeft ook les in Yin yoga en Gentle yoga.“Wat yoga mij vooral heeft gebracht is bewustwording van mijn grenzen, zowel fysiek als mentaal."
Dedy, Restorative yoga


Dedy heeft een enorme passie voor yoga en meditatie. Ze is mindfulness coach en geeft yogalessen met aandacht voor mind, body en soul. Haar specialisaties liggen bij Restorative yoga, Yin yoga, Yoga Nidra, (Metta) meditatie en Hatha yoga.


Iedere 3e donderdagmiddag van de maand is Dedy in onze studio te vinden met een 1.5 uur durende Restorative yogales.

“Geef je lichaam het cadeau van herstel, zachtheid en compassie. Luister naar het verhaal dat het jou vertelt.”


Mechteld, Vinyasa yoga

Mechteld helpt je graag om in beweging te komen, op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als spiritueel vlak. Ze geeft al ruim acht jaar yogalessen en heeft ervaring met diverse vormen van yoga. Bij Studio Namasté verzorgt ze haar persoonlijke favoriet: Vinyasa. Een dynamische yogavorm waarin je op het ritme van je ademhaling in beweging bent. Ze helpt je om hierin helemaal in contact te komen met jezelf en met wat jij op dat moment het meeste nodig hebt.

Naast haar ervaring als yogadocent is ze als holistisch therapeut gespecialiseerd in het werken met het onderbewustzijn. Deze kennis en ervaring neemt ze mee in de yogalessen die ze aanbiedt.

“Ik geef begeleiding bij het herenigen van lichaam en geest, wat helpt met het herstellen van een harmonieuze energiestroom.”


Lalita, Yin Yoga - Hatha yoga - Yang Yin - Gentle yoga


Lalita komt oorspronkelijk uit Maracaibo, Venezuela. De liefde bracht haar naar Nederland. Ze heeft al 15 jaar ervaring als yogadocente. Haar specialiteit ligt bij zwangerschapsyoga, Thaise yogamassage, pre- en post-natale yoga, voetmassage, Thaise acupressuur, Traditionele Thaise massagetherapie en Yin Yoga.

Iedere woensdagavond begeleid Lalita de Hatha & yin yoga lessen en op zaterdagochtend de Yang Yin yoga & Gentle yoga bij Studio Namasté.


“Elke les die ik geef is er een waar ik ook van leer. Elke student is een leraar en we zijn allemaal nog studenten op onze yogareis.”


Diona, yogadocente

Een wereldreiziger met een passie voor yoga. Ze legt altijd contact met inspirerende (yoga)docenten over de wereld, volgt yogalessen en -cursussen en geeft haar kennis ook graag door aan anderen. Ze vindt het belangrijk om haar kennis te delen op een manier die werkt voor elke unieke ziel. Delen is haar drijfveer in het lesgeven, schrijven, verbinden en creëren.


“Ik heb mezelf gewijd aan de yogaleer en het delen van de ‘Yogic way of life’. Dat betekent de groei van mijn spirituele zelf en meer bewust-wording van mijn eigen aard. Op de mat en van de mat af. Dit deel ik maar al te graag overal waar ik ben.”


Arne, walking yoga


Arne geeft de walking yoga les op de maandag ochtend en is vaak als inval docent in de les te zien bij onze studio.

Sinds 2004 verdiept hij zich in yoga en heeft inmiddels 12 jaar ervaring als docent.

Hij geeft les vanuit een Hatha yoga achtergrond met een innerlijk verlangen om te delen en mogelijkheden aan te reiken voor persoonlijke groei. Dit doet hij vanuit een innerlijke rust, met respect en begrip voor de ander.


"Wees een zoeker, bewandel je pad, adem yoga en word bewust van jezelf. Eén uur praktijk brengt je dichterbij jezelf dan 100 uur theorie.”
Margareth, yoga & pilatesdocent!


Margareth is onze vrolijke, energieke invalkracht. Op dinsdagavond geeft zij wekelijks Pilates in de studio. Margareth yoga loopbaan is in 2008 begonnen, met een opleiding tot Shiatsu therapeut. Vanuit daar Aerial yoga, Ashtanga, Yin en Kinderyoga. Pilates kwam daar ook bij en ze blijft niet stil want nu is ze bezig met een cursus Holistic Breathing.


"Ik ben nooit klaar. Ik blijf eeuwig student want met elke beoefening merk ik steeds weer hoe mijn lijf blijft leren, ontwikkelen en groeien.”
1.499 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page