top of page

Ontmoet ons geweldige team van ervaren yogadocenten

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2022

Bij Studio Namasté staan we elke week klaar met een fantastisch team van ervaren en deskundige yoga docenten. In deze blogpost willen we je graag kennis laten maken met de docenten uit ons team.

Anne-Marie, Yin Yoga


Anne-Marie is een ervaren yoga docente met een eigenzinnige, kleurrijke, open en lieve aanpak. Elke zondag ochtend geeft ze Yin Yoga lessen bij Studio Namasté.


Veiligheid en vertrouwen staan in haar lessen voorop. Niets moet. Graag geeft ze begeleiding bij het vinden van bewustzijn, het ontdekken en erkennen van grenzen en het echt voelen dat je met beide voeten stevig op de grond staat.


Alles wat ik tot nu toe heb geleerd

en ervaren komt terug

in de lessen die ik geef.”


André, Aerial yoga - Workshops


André is al ruim twintig jaar bezig met verschillende type yoga. Hij geeft elke week Aerial yogalessen bij Studio Namasté. Ook verzorgt hij diverse yoga workshops.


Zijn lessen zijn dynamisch, energiek en vol humor. Adem, flow en plezier ervaren is wat André je graag wil meegeven in zijn lessen. Hij speelt graag met deze pijlers en zijn dans- en theaterachtergrond zijn positief voelbaar. Iedereen voelt zich meteen op zijn gemak in André’s lessen.


“Yoga is voor mij, iedere les weer, het gevoel van rust en in balans zijn.”

Marleen, Power – Hot – Yin – Gentle yoga


Marleen is een ervaren yogadocente, holistisch masseuse en musicalartieste. Haar passie voor dans en yoga maken haar lessen dynamisch, zacht en krachtig tegelijk. Met haar duidelijke, zachte stem zijn haar lessen makkelijk en fijn om te volgen.


Ze begeleid de krachtige lessen als Power yoga en Hot yoga bij Studio Namasté, maar geeft ook les in Yin yoga en Gentle yoga.“Wat yoga mij vooral heeft gebracht is bewustwording van mijn grenzen, zowel fysiek als mentaal."
Dedy, Restorative yoga


Dedy heeft een enorme passie voor yoga en meditatie. Ze is mindfulness coach en geeft yogalessen met aandacht voor mind, body en soul. Haar specialisaties liggen bij Restorative yoga, Yin yoga, Yoga Nidra, (Metta) meditatie en Hatha yoga.


Iedere 3e donderdagmiddag van de maand is Dedy in onze studio te vinden met een 1.5 uur durende Restorative yogales.

“Geef je lichaam het cadeau van herstel, zachtheid en compassie. Luister naar het verhaal dat het jou vertelt.”


Antonio, Slow flow


Een gepassioneerde onderzoeker van spirituele verbindingen tussen lichaam en geest, elegante subtiliteiten van het lichaam evenals de grote structuren van onze botten en spieren, dat is Antonio. Hij is gefascineerd en geïnspireerd door de vele manieren waarop we ons zelfbewustzijn en onze spirituele ontwikkeling kunnen vergroten.


“Ik geef begeleiding bij het herenigen van lichaam en geest, wat helpt met het herstellen van een harmonieuze energiestroom.”


Lalita, Zwangerschapsyoga – Yin Yoga


Lalita komt oorspronkelijk uit Maracaibo, Venezuela. De liefde bracht haar naar Nederland. Ze heeft al 15 jaar ervaring als yogadocente. Haar specialiteit ligt bij zwangerschapsyoga, Thaise yogamassage, pre- en post-natale yoga, voetmassage, Thaise acupressuur, Traditionele Thaise massagetherapie en Yin Yoga.


Iedere woensdagavond begeleid Lalita de zwangerschapsyoga bij Studio Namasté.


“Elke les die ik geef is er een waar ik ook van leer. Elke student is een leraar en we zijn allemaal nog studenten op onze yogareis.”


Diona, yogadocente

Een wereldreiziger met een passie voor yoga. Ze legt altijd contact met inspirerende (yoga)docenten over de wereld, volgt yogalessen en -cursussen en geeft haar kennis ook graag door aan anderen. Ze vindt het belangrijk om haar kennis te delen op een manier die werkt voor elke unieke ziel. Delen is haar drijfveer in het lesgeven, schrijven, verbinden en creëren.


“Ik heb mezelf gewijd aan de yogaleer en het delen van de ‘Yogic way of life’. Dat betekent de groei van mijn spirituele zelf en meer bewust-wording van mijn eigen aard. Op de mat en van de mat af. Dit deel ik maar al te graag overal waar ik ben.”


Arne, yogadocent


Arne geeft als invalskracht les bij onze studio.

Sinds 2004 verdiept hij zich in yoga en heeft inmiddels 12 jaar ervaring als docent.

Hij geeft les vanuit een Hatha yoga achtergrond met een innerlijk verlangen om te delen en mogelijkheden aan te reiken voor persoonlijke groei. Dit doet hij vanuit een innerlijke rust, met respect en begrip voor de ander.


"Wees een zoeker, bewandel je pad, adem yoga en word bewust van jezelf. Eén uur praktijk brengt je dichterbij jezelf dan 100 uur theorie.”
Margareth, yoga & pilatesdocent!


Margareth is onze vrolijke, energieke invalkracht. Binnenkort gaat zij Pilates introduceren in de studio. Margareth yoga loopbaan is in 2008 begonnen, met een opleiding tot Shiatsu therapeut. Vanuit daar Aerial yoga, Ashtanga, Yin en Kinderyoga. Pilates kwam daar ook bij en ze blijft niet stil want nu is ze bezig met een cursus Holistic Breathing.


"Ik ben nooit klaar. Ik blijf eeuwig student want met elke beoefening merk ik steeds weer hoe mijn lijf blijft leren, ontwikkelen en groeien.”


973 weergaven0 opmerkingen