top of page

mijn waarom!

Waarom doe ik wat ik doe...

.. een vraag dat ik vaak te horen krijg, dus ik dacht het een goed idee om het hier uit te leggen.

Buiten mijn gezin, familie en vrienden heb ik 2 grote passies - Yoga en een gezond levensstijl!

Ik heb jaren lang gezocht naar 'wat ik wilde worden als ik groot ben' 😬 ... en naar van alles geprobeerd te hebben, heb ik het in het laatste jaar vooral ontdekt - Yogadocent 🧘‍♀️ en mijn passie voor gezondheid door puur natuur🌿. Grappig genoeg vullen deze twee passies zicht feilloos aan.


Vorig jaar heb ik dus een drastisch besluit genomen, gelukkig met alle steun van mijn lieve vriend en gezin, want mijn besluit bracht nogal wat verandering met zich mee, niet alleen voor mij maar voor ons hele gezin.

Ik heb mijn baan opgezegd, ben er volledig gegaan voor het laatste gedeelte van mijn yogaopleiding en heb mijn inschrijving bij Modere als Social Marketer wat serieuzer genomen. In december 2018, ben ik afgestudeerd, heb ik mijn eigen Yogastudio geopend en heb ik besloten om Nederland bij storm te nemen met het uitzetten van de producten waar ik volledig in geloof!

Waarom geloof ik in de producten van Modere?

Simpel, ik gebruik ze nu meer dan een jaar, niet allemaal [er zijn er totaal +/-80 producten] maar zeker zo'n 40 producten. Door dagelijks gebruik zijn de voordelen ervan niet te ontwijken. Ik voel mij vol energie, mijn huid, haar, nagels zien/voelen sterk en gezond. Zelfs mijn ontzettende lastig darmen zijn een hele tijd rustig. Fantastisch is vooral dat het gevoel verder gaat dan mezelf. Ik heb een fijn gevoel dat de producten die ik gebruik ook geen geweld doen aan de wereld om mij heen. Door bewust to zijn van mijn producten keuzen, wordt ik ook eens bewuster over de wereld om mij heen en de impact die mijn keuzes en acties kunnen veroorzaken. Fijnis het om daar bewust mee bezig te zijn. Ook zie ik om mij heen mensen kampen met problemen rondom hun gezondheid die met de juiste producten te verhelpen/verlichten zijn. Ik vindt het dan moeilijk om niet te helpen. Dat zit gewoon in mijn aard!

Dus.. waarom doe ik wat ik doe ... ik wordt er zo ontzettend blij van als ik mensen kan helpen ... hetzij via mijn Yogalessen OF door een shampoo of crème aan te bevelen waardoor het eczeem van een kindje vermindert of verdwijnt, om maar een voorbeeld te noemen.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page