top of page

Workshop Clean Living - 22.11.18


Vaak krijg ik vragen over hoe te beginnen met een 'Clean' levensstijl.

Door veel negatieve berichten over de ingredieten in onze producten, hetzij voeding, lichaamsverzorging of onze dagelijks schoonmaak producten, maken wij ons steeds meer zorgen. En terecht, vooral wanneer wij steeds vaker horen dat familie, vrienden of kennissen ziek worden.


Ik weet niet of de hoge cijfers van kanker, diabetes, hart- & vaatziekte, om maar een paar te noemen, zijn ontstaan door het gebruik van producten met gevaarlijke ingredienten. Wel ben ik van mening dat wanneer je ervoor zorgt dat jou lichaam en omgeving zo min mogelijk met deze ingredienten in contact komen, de kans op dit soort ziektes wellicht wat kleiner worden. Of in iedergeval niet meer schaden kunnen aanrichten.


Los van alle ziektes, zou ik vooral heel graag mijn kinderen, kleinkinderen, en alle generaties die nog komen gaan, op een gezond en verbeterde aarde willen achterlaten. De laatste 60 jaar heeft te veel schade aangericht, maar het is nog niet te laat om er iets aan te doen. Het is zeker al te merken en te voelen dat meer en meer mensen hiermee bezig zijn en een gezamelijke doelstelling hebben om de wereld te verbeteren voor de toekomst.


Maar hoe doe je dat als een 'klein persoon' in het grotere verhaal? Simpel, door jou gewoontes zo aan te passen dat je als een 'klein persoon' ook een grote impact kunt maken. En daar lopen de meesten mensen vast.... je wil heel graag maar waar moet je beginnen? Het kan overweldigend voelen, zeker als jij een grote verandering wilt maken in een zeer korte tijd.

Het leek mij handig om hier een workshop in te geven. Omdat het lastig is om met zoveel mensen tegelijk een datum te prikken en iets af te spreken, ga ik via Facebook mijn aller eerste LIVE workshop geven. Wanneer? Donderdag 22.11.2018 om 13 uur!

Tijdens deze workshop beantwoordt ik alle vragen op gebied van Clean Living in samenhang met voeding, lichamelijk- & huishoudelijkeverzorging en beweging. En geef ik tips over hoe jij een begin kan maken aan een Clean Living levensstijl zonder grote ingrepen en kosten! Het zijn de kleine aanpassingen in jou dagelijkse keuzes die een grote bijdragen leveren aan een beter milieu, thuis en een betere jou!


Het is een interactieve live workshop, dus bereid je vragen voor, login in via https://www.facebook.com/events/347127342531539/ en doe mee! Zie ik jullie donderdag? Tot dan,


Natascha


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page